Resultats de la cerca frase exacta: 447

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. carpaccio de vedella Harry's Bar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
2. porc lacat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Plat de carn de porc típic de la cuina xinesa que s'elabora rostint en un forn tires de carn, tradicionalment enfilades en un ast, que prèviament s'han untat amb una barreja de mel, espècies, tofu i salses diverses, i s'han deixat assecar. [...]
3. càtering
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Àpat de grup que s'encarrega a una empresa especialitzada, la qual s'ocupa de preparar-lo i, generalment també, de transportar-lo i servir-lo en el lloc convingut. [...]
4. longan
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Fruit comestible del longan, que fa fins a 2,5 cm de diàmetre, de forma esfèrica, pell groguenca o marronosa i polpa blanca i sucosa, amb una llavor central grossa de color negre amb una taca blanca que recorda la forma d'un ull. [...]
5. patxaran
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Licor d'aranyons que s'elabora sobretot a Navarra. [...]
6. glaça
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Suc que ha desprès una peça de carn o de peix durant la cocció, el qual s'ha espessit i caramel·litzat formant una superfície llisa que s'adhereix al fons del recipient en què es cou. [...]
7. kirsch
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Aiguardent de cireres que s'elabora sobretot a Alemanya, Suïssa i França. [...]
8. te wulong
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Te xinès que s'obté sotmetent les fulles a un procés de semioxidació. [...]
9. crep
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pasta d'origen bretó feta amb una barreja fluida de farina, llet o aigua, i ous, que, en coure's, pren una forma prima i arrodonida, i que se sol servir enrotllada o doblegada amb un farciment dolç o salat. [...]
10. aliment enriquit
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Aliment al qual s'han afegit determinades substàncies nutritives que n'eleven el valor alimentós. [...]
Pàgines  1 / 45 
Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>